Investeren

Begin vandaag nog met investeren

*Na het indrukken van de knop word je doorgestuurd naar de BOTS app, waar je de investering definitief kunt voltooien.

Klaar om te investeren?

Na uw zorgvuldige analyse van de informatie over het Spinoza Caute Fonds, zijn wij beschikbaar om u verder te helpen. Met een eenvoudig proces begeleiden wij u stap voor stap naar uw investering. Of het nu gaat om het verstrekken van meer details over ons fonds, het beantwoorden van uw vragen of het ondersteunen bij de onboarding, wij staan voor u klaar. Neem gerust contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van uw beleggingsdoelen.

Hoe verloopt het investeringsproces?

Investering

Bepaal je gewenste investeringsbedrag en vul deze in op deze website.

Betaling

Om je investering compleet te maken rond je de betaling af binnen de BOTS-app.

Voortgang

Na de start van jouw investering volg je de prestaties in de app.

Waarom zou u investeren?

Het fonds maakt gebruik van een bewezen investeringsmethodiek, verklaard door financiële theorieën, rigoureus getest en met een bewezen track record

Door in de grootste wereldwijde aandelen te investeren is de portefeuille goed gespreid

De resultaten zijn erg goed en het trackrecord met bestaande diensten onderstrepen dit

De backtest laat voor de gekozen index ook sterke resultaten zien: 15,99% p/j gemiddeld over een periode van 10 jaar

Een expert met meer dan 25 jaar diepgaande zittende financiële ervaring, ondersteunt door een team van quants

Veelgestelde vragen over investeren

De aandelen waar we uit kunnen selecteren komen uit de MSCI World (EUR) Index. Deze index bestaat uit de 1479 grootste aandelen ter wereld. Het voordeel is dat er een goeie geografische spreiding is en dat het grote, gedegen bedrijven betreft.

De MSCI World (EUR) index bestaat uit bedrijven uit voornamelijk de Verenigde Staten, daarnaast komen de bedrijven ook uit ondermeer Japan, Canada, Europa, Verenigd Koninkrijk en Australië.

Beleggen gebeurt op basis van bottom-up fundamentele analyse. Dit betekent dat alle bedrijven constant grondig worden bekeken. Hiervoor worden automatisch de jaarrekening en de half- en kwartaalrapporten doorgelezen door het algoritme en getoetst op onze 90 signalen die aangeven of een bedrijf aan het verbeteren is of verslechteren. Zodra nieuwe informatie beschikbaar komt wordt dit geanalyseerd en kan leiden tot een aanpassing of een bedrijf koopwaardig is of niet.

De kosten worden helder uiteengezet in het EID. Ook worden daar voorbeelden gegeven van wat de kosten zijn onder verschillende scenario’s.

Het fonds kent een maandelijkse uittredingsmogelijkheid. Er wordt een instap- en een uitstapvergoeding berekent van 0,25% over het investeringsbedrag.

Spinoza Caute Fonds is erkend door

Het 'Spinoza Caute Fonds' wordt beheerd door Elite Fund Management. Vergunninghoudend zoals vereist onder artikel 2:65 van de Wft. Het fonds en zijn onderliggende subfondsen vallen binnen het kader van deze vergunning. Dankzij deze vergunning staat Elite Fund Management onder voortdurend toezicht van zowel de AFM als DNB.