Beschikbare documenten

Prospectus

Verdiep uw inzicht in ons fonds met het Prospectus, waarin gedetailleerde informatie te vinden is over onze strategieën en beleggingsmogelijkheden.

EID (Essentieel Informatie Document)

Essentiële details over ons fonds via het Essentieel Informatie Document, waarin kernpunten zoals kosten, risico’s en rendementen overzichtelijk worden gepresenteerd.

Informatiebrochure

Een overzichtelijke samenvatting van ons fonds en zijn kenmerken met onze informatiebrochure, ideaal voor een snel inzicht in wat wij te bieden hebben.

Backtest

Ontdek het historische succes van ons fonds met het Backtestdocument. Hierin vindt u gedetailleerde analyses van onze algoritmes en prestaties over de afgelopen jaren.

Factsheet

Sinds de lancering heeft het fonds een vermogen van €840,051.64 vergaard, verdeeld over 8,217.01 participaties, met als referentiepunt de MSCI World Index (EUR).

Heeft u vragen?

Stel ze gerust en wij staan u maar al te graag te woord.

Het 'Spinoza Caute Fonds' wordt beheerd door Elite Fund Management. Vergunninghoudend zoals vereist onder artikel 2:65 van de Wft. Het fonds en zijn onderliggende subfondsen vallen binnen het kader van deze vergunning. Dankzij deze vergunning staat Elite Fund Management onder voortdurend toezicht van zowel de AFM als DNB.